මයික්රෝවේව් අවන්, එහෙමත් නැතිනම් ක්ෂුද්ර තරංග උදුන් කියන්නේ අපේ රටත් ඇතුළුව ලෝකය පුරාම පාවිච්චි වෙන මුළුතැන් ගෙයි උපකරණයක්. මේවාගේ තියන නරක ප්රතිඵල ගැන සැක කරන අය ඕන තරම් ඉන්නවා. කොහොම වුණත් පහසුව, ඉක්මන සහ සරල බව නිසා කවුරු කවුරුත් කෑම පිසින්න වගේම කන්න කලින් කෑම රත් කර ගන්න එහෙමත් මයික්රෝවේව් අවන් පාවිච්චි කරනවා. සොයා ගැනීමක් විදිහට ගත්තාම මේක ඇත්තටම බොහොම වැදගත් නිර්මාණයක්. ඕනෑම ආහාරයක් ඉතා කෙටි කාලයකින් ඒකාකාරී විදිහට රත් කරලා දෙන්න මයික්රෝවේව් උදුනකට පුළුවන්.
මොන තරම් පහසු වුණත් මේකේ ආරක්ෂාව ගැන නම් බොහොම බරපතල විදිහට හිතන්න වෙලා වගේ. බොහෝ විශේෂඥයන්ගේ මතය වෙන්නේ ආහාර මයික්රෝවේව් කිරීම සුදුසු නැහැ කියන එකයි. ඉතිං ඇයි මෙච්චර පහසු මයික්රෝෙවේව් කිරීම හොද නෑ කියන්නේ.. ඒ ඇයි කියනවා නම්....
මිතුරන් දැනුවත් කරන්න මේ ලිපිය ෂෙයා කරන්නත් අමතක කරන්න එපා..
0 comments:
Post a Comment